8 неща, които правят връзката по-интересна

Масажирайте се един друг преди или след секс
5
8 неща, които правят връзката по-интересна
Снимка: istock

Истина е, че с времето любовната връзка губи своя пламък. Работата и грижите за семейството отнемат от времето и вниманието ни към партньора. Но е важно и двете страни да намерят начин да се балансират и да влагат еднакво усилия за поддържане на интереса един към друг. Флиртуването помежду ви е добър вариант и е хубаво всяка двойка да го прави от време на време. Но има още няколко неща, които е добре да направите поне веднъж. Вижте кои са и защо.

Направете го, докато сте заедно под душа

Душ сексът е забавен и може да бъде също чувствен. Без значение дали имате вана или не, това е един начин да разчупите рутината, да преоткриете сексуалността си и тази на партньора ви. Разбира се, бъдете внимателни с движенията, все пак е хлъзгаво.

Направете го на обществено място

Ако все още не сте го пробвали, опитайте да вдигнете страстта и адреналина си малко повече. Изборът на място, оставяме на вас.

Включете в любовната игра храна

Любовната игра е много важна част от секса. Тя не бива да бъде претупвана. Благодарение на нея преоткриваме тялото си, достигаме нови точки на възбуда. Някои двойки предпочитат да включат в този интимен момент секс играчки. А защо не и сладолед, мед, сметана, шоколад. Храната може да послужи като вкусно "оръжие" за повишаване на страстта и подхранване на фантазиите ни.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
12
 
! Отговори
Михаелоооо, преди 4 години
Това ли започна да пропагандираш?Да се еди-какво-си на обществени места, а също и докато се храним?Ние сме нормални хора ***, правим тези неща в спалнята.